[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Real Sociedad – Villareal
Perjantaina 25.8 klo 21.15
La Liga

La Ligan toinen ottelukierros käynnistyy mielenkiintoisella taistolla, kun yhteen ottavat viime kauden kuudes Real Sociedad sekä viides Villareal. Molemmat joukkueet varmistivat paikkansa Eurooppa – liigan peleihin, ja lähtökohtaisesti joukkueet taistelevat tälläkin kaudella samoista, ellei jopa pykälää paremmista sijoituksista.

Real Sociedad pelasi kaudella 2016-17 erittäin viihdyttävää ja jalkapalloa. Sekä koti- että vieraskentällä peli sujui hieman hankalan alkukauden jälkeen erittäin hienosti, ja joukkue kiipesikin kuuden parhaan joukkoon vahvan loppukautensa ansiosta. Nyt katseet on suunnattu jopa Mestarien liigaan oikeuttavien paikkojen suuntaan, mutta Eurooppa-liigan pelit tuovat omat haasteensa tähän tavoitteeseen.

La Realin runko on erittäin laadukas, ja uudet hankinnat Diego Llorenten ja Adnan Januzaj’n johdolla vahvistavat kokoonpanoa. Jos joukkue ajautuu loukkaantumisongelmiin, kaudesta voi tulla haastava. Kausi alkoi kuitenkin komealla 3-2-vierasvoitolla Celta Vigosta.

Villarreal oli illan vastustajaansa verrattuna sijan paremmalla paikalla viime kaudella. Joukkue päästi viime kaudella toiseksi vähiten maaleja heti Atleéico Madridin jälkeen. Tiivistä puolustuspelaamista on odotettavissa tälläkin kaudella.

Kuten kotijoukkue, Villarreal on suunnannut katseensa Mestarien liigaan oikeuttavaan sijoitukseen. Tavoite ei ole mahdoton, mutta joukkueen pitäisi pystyä hyökkäämään tehokkaammin ja sitä kautta kääntää tiukatkin ottelut voitoiksi.

Villarrealilla oli edellisellä kaudella heikoin tehtyjen maalien keskiarvo La Ligan top 6 -joukkueista, ainoastaan 1,47 tehtyä maalia ottelua kohden. Kauden avausottelussakin joukkue jäi nollille hävittyään Málagalle vieraissa 0-1.

Poissaolot

Molemmat joukkueet pääsevät otteluun ilman suurempia kokoonpanohuolia. Villarrealilta sivussa on keskikentän Bruno. Real Sociedadilla ei merkittäviä poissaoloja ole.

Arvio

Molemmat joukkueet taistelevat viime kauden tapaan sijoituksista La Ligan kärkikuusikossa. Ottelusta voi muodostua varovainen kohtaaminen, jossa riskejä vältellään. Tätä ottelua ei saa hävitä! Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet maalin pelejä suuntaan ja toiseen eikä tasapeleiltäkään ole vältytty. Villarrealin toimiva puolustus lisää tasapelin mahdollisuutta.

Real Sociedad – Villareal X
Kerroin 3.45

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]