[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

FC Barcelona – Real Betis
Sunnuntaina 20.8 klo 21.15
La Liga

Espanjan La Liga alkaa täydellä rytinällä tulevana viikonloppuna. Yksi avauskierroksen mielenkiintoisimmista otteluista on FC Barcelonan ja Real Betisin kohtaaminen sunnuntai-iltana.

Barcelona lähtee kauden avausotteluun mielenkiintoisesta lähtöasemasta. Takana on kaksi kovaa ottelua Espanjan Supercupissa rakasta vastustajaa Real Madridia vastaan. Ensimmäisen osaottelun Barcelona hävisi 1-3, ja toisessa ottelussa vahvempi oli jälleen Real Madrid 2-0-lukemin. Neymarin myynti ranskalaiseen PSG:hen ei voi olla näkymättä kauden edetessä, vaikka laadukas joukkue Barcalla toki edelleen on. Joka tapauksessa erittäin mielenkiintoisista asemista viime kauden kakkonen lähtee sarjakauden avaukseen.

Real Betis pelasi sarjakauden 2016-17 alemmassa keskikastissa sijoittuen lopulta sijalle 15. Joukkue pystyi napsimaan isoja voittoja pitkin kautta, joilla sarjapaikka varmistui, mutta tappioita kaudelle kertyi huimat 19 ja maalierokin oli miinuksella 23 osumaa. Betis pääsee aloittamaan uuden kauden erittäin laadukkaalla miehistöllä, ja joukkue voi olla todellinen musta hevonen tämän kauden La Ligassa. Uudet hankinnat sekä Quique Setién päävalmentajana antavat kauteen hyvät lähtökohdat. Tästäkin huolimatta Betisin kauden päävastustajat ovat aivan muut joukkueet kuin La Ligan kärkipäähän povatut kestomenestyjät.

Lähtökohtaisesti kotijoukkue Barcelona on suuri kotisuosikki, vaikka joukkueen iskukyky juuri kauden alla ei täysin vakuuttanut. Kotikentällään Barca varmasti jauhaa omaa peliään ja luottaa sen avaavan tarvittavat maalipaikat ottelun voittamiseen.

Poissaolot

Luis Suárezin tuore loukkaantuminen pitää hyökkääjätähden poissa pelikentiltä 4-5 viikkoa. Todella suuri menetys kotijoukkueelle ja vahvistaa Barcelonan aika lailla katastrofaalista pre-seasonia. Real Betisillä ei vastaavanlaisia loukkaantumishuolia ole, vaan joukkue pääsee otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllään.

Arvio

Barcelona on höykyttänyt Betisiä edellisissä kohtaamisissaan miten haluaa ja voittanut etenkin kotiottelunsa suurilla lukemilla. Alla ovat muun muassa 6-2- ja 4-0-kotivoitot kahden vuoden ajalta. Suárezin loukkaantuminen ja Neymarin lähtö joukkueesta saattavat sekoittaa kotijoukkueen tuttua hyökkäyspelin riemua, etenkin alkukaudella. Real Betis ei ole kaikista vahvin vierasjoukkue, ottihan se kaudella 2016-17 ainoastaan neljä vierasvoittoa. Tällä kertaa sillä on aito yllätyssauma.

Barcelona -1 X (Tasoituskohde, Barcelona voittaa yhdellä maalilla)
Kerroin 4.00

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]