Getafe tahtoo hankkia joukkueeseensa vielä ainakin yhden lupaavan hyökkääjän ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Uutisoimme aiemmin, että se tavoittelee Real Madridin 20-vuotiasta Borja Mayoralia lainalle, mutta Zinédine Zidanella on hänen varalleen suunnitelmia. Tämän jälkeen se yritti Atlético Madridin Amath Ndiayea, mutta jälleen huonolla menestyksellä.

Getafen urheilutoimenjohtaja Ramón Planes toivoo, että suuremmat seurat lähettäisivät rohkeammin nuoria pelaajia kasvamaan heille.

– Suuria pelaajia on kulkenut urallaan Getafen kautta. He ovat lähteneet kehittyneinä, kun heidän aika Coliseumilla on päättynyt. Toivomme, että tämä houkuttelisi muita tekemään saman ratkaisun, Planes kertoi.

Espanjalaismedia AS:n mukaan madridilaisseura tavoittelee seuraavaksi Internazionale Milanin 18-vuotiasta Andrea Pinamontia.

Nuorta hyökkääjää pidetään yhtenä Italian suurimmista lupauksista, mutta nokkimisjärjestyksessä hänen edellään Interissä ovat vielä Mauro Icardi, Gabriel Barbosa ja Éder.

Getafe toivookin, että italialaisseura päästäisi Pinamontin heille lainalle, jossa vastuuta tulisi enemmän kuin Serie A:ssa, ja sitä myötä myös kehitystä.