Rafael Santos Borré siirtyy Atléticosta River Platen riveihin.

Nuori kolumbialaiskärki on jo matkustanut Buenos Airesiin ja antoi lentokentällä pikaisen haastattelun ESPN:lle.

– Olen todella onnellinen tästä siirrosta. On hienoa siirtyä Riverin kaltaiseen suurseuraan. Olen rauhallinen, vaikka viimeiset päivät ovatkin olleet hyvin kiireisiä ja paljon asioita on tapahtunut muutaman vuorokauden aikana. Totta puhuen en odottanut siirtoa Riveriin, sillä minulla oli muutama muukin vaihtoehto, mutta päätin tulla välittömästi tänne, kun sain kuulla Riverin kiinnostuksesta.

Santos Borré siirtyi Atléticoon viime kesänä Deportivo Calista, mutta lähti välittömästi lainalle Villarrealiin, jonka paidassa kärki iski kauden aikana neljä maalia. Argentiinalaislähteiden mukaan River maksaa Atléticolle Santos Borrén 50 prosentin omistusoikeuksista noin 3.5 miljoonaa euroa.

Kärki ei ehtinyt debytoida Atléticon paidassa virallisessa ottelussa.