Paris Saint-Germain on vasta onnistunut nappaamaan häkellyttävällä 222 miljoonan euron ME-summalla Barca-tähti Neymarin, kun huhumylly pyörii taas. Nyt A Bola kirjoittaa, että PSG tavoittelee tosissaan riveihinsä yhtä maailman parhaista maalivahdeista, Atlético Madridin Jan Oblakia. Oblak nimettiin juuri tänään yhdessä Gianluigi Buffonin ja Manuel Neuerin kanssa ehdolle UEFA:n viime kauden parhaaksi maalivahdiksi.

Oblakilla on lukuisien muiden huippufutaajien tavoin sopimuksessaan määriteltynä ulosostoklausuuli. Slovenialaisen tapauksessa hinta on 100 miljoonaa euroa. Summa, joka vielä ennen tätä viikkoa olisi kuulostanut täysin mahdottomalta lähes mille tahansa seuralle maailmassa, mutta juuri nyt vaikuttaa miltei pieneltä Neymariin verrattuna.

A Bolan mukaan Oblakin agentti Miha Mlakar ja PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi tapaavat Pariisissa lähipäivien aikana.

24-vuotias Oblak on ollut PSG:n portugalilaisen urheilutoimenjohtajan Antero Henriquen toivepelaaja jo vuosien ajan. Henrique yritti jo kesällä 2013 hankkia Oblakin silloiseen seuraansa Portoon. Tuolloin Oblak edusti vielä Porton verivihollista Benficaa, mutta seuraava askel oli tuolloin kuitenkin La Liga ja Atlético Madrid.

 

Lähde: Sport