Málaga esitteli keskiviikkona medialle ja kannattajilleen kaksi seuran tuoretta vahvistusta. Maalivahti Cenk Gönen saapuu Málagaan Turkin liigan Galatasaraysta ja keskikenttäpelaaja Zdravko Kuzmanovic lainasopimuksella Baselista.

50 A-maaottelua Serbian paidassa pelannut Kuzmanovic oli Málagassa lainalla jo viime kaudella, mutta pystyi lopulta pelaamaan vaikean loukkaantumisen takia vain neljä ottelua. Nyt hän saa seurassa uuden tilaisuuden, omaksikin yllätyksekseen.

– Oli se minulle yllätys. Viime kausi oli todella vaikea. Málaga oli ensimmäinen vaihtoehtoni, ja nyt toivon voivani näyttää kykyjäni, joita en viime kaudella voinut esitellä, 29-vuotias Kuzmanovic totesi AS:n mukaan.

– Voin paremmin joka päivä, sillä aloitin harjoituskauden Baselin kanssa todella aikaisin.

Kuzmanovicin ikätoveri Gönen on edustanut aiemmin Besiktasia ja Galatasarayta, joskin viime kaudet ovat vierähtäneet lähinnä varamaalivahdin roolissa. Sama kohtalo odottaa nytkin miehen ensimmäisessä seurassa Turkin ulkopuolella, mutta Gönen on valmis taistelemaan peliajasta. Ulottuvan Gönenin sopimus on kolmivuotinen.

– Olen pelannut Turkin suurseuroissa ja Euroopan suurilla stadioneilla. Minulla on nopeat reaktiot. En ole vielä sataprosenttisessa kunnossa, mutta toivon olevani sitä pian. Odotan, että pääsen näyttämään täällä tasoni, kaksi A-maaottelua pelannut Cenk Gönen sanoo.