Espanjalaismedia AS uutisoi, että Real Betis neuvottelee Valioliigasta Mestaruussarjaan pudonneen Middlesbroughin kanssa Gastón Ramírezin hankinnasta.

Lähteen mukaan kaikki osapuolet toivovat siirron toteutumista ja keskustelut ovat edenneet erittäin hyvässä hengessä. Joukkueilla on silti vielä paljon sovittavaa, ennen siirron toteutumista.

26-vuotias Uruguayn maajoukkuepelaaja on pelannut Englannissa vuodesta 2012 lähtien. Tällä hetkellä kaikki näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että ennen siirtoikkunan sulkeutumista siirto Espanjaan toteutuu.

Viime kaudella Ramírez oli Valioliigassa mukana hyvässä ja pahassa. Polvivaivoista kärsinyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja teki 24 ottelussa kaksi osumaa ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Tilastot ovat kelvolliset siihen nähden, että ”Boro” onnistui tekemään vain 27 valioliigamaalia koko kauden aikana.

Tehojen lisäksi pelaaja oli usein myös tilastoissa negatiivisissa merkeissä. Hän otti kauden aikana peräti kahdeksan keltaista ja yhden punaisen kortin.