Álvaro Moratan Chelsea-siirron myötä Karim Benzema ja 20-vuotias Borja Mayoral ovat tällä hetkellä Real Madridin ainoat puhtaat keskushyökkääjät. Tilanne on käynnistänyt espanjalaismediassa huhumyllyn siitä, kenet Real Madrid hankkii hyökkääjäosastolleen.

Sekä Marca että Diario Gol uutisoivat, että madridilaisseura on edelleen 18-vuotiaan Kylian Mbappén perässä ja hän on ykkösvaihtoehto Moratan korvaajaksi.

Tämä olikin ainoa asia, josta espanjalaismediat olivat samaa mieltä. Marcan mukaan Real Madrid kääntää katseensa Ajaxin 19-vuotiaaseen Kasper Dolbergiin ja Sassuolon 22-vuotiaaseen Domenico Bernardiin, jos Mbappé jää saamatta.

Diario Gol nosti puolestaan esiin kolme nimeä Mbappén lisäksi. He ovat Bundesliigan hallitseva maalikuningas Pierre Emerick-Aubameyang, Manchester Unitedin 19-vuotias Marcus Rashford ja RB Leipzigin 21-vuotias Timo Werner.

28-vuotiasta Aubameyangia lukuun ottamatta kaikkia ehdokkaita yhdisti yksi asia eli nuori ikä.

Madridilaismedia AS uutisoi puolestaan, että Real Madrid ei ole hankkimassa ketään Moratan tilalle, sillä se suunnittelee Cristiano Ronaldon peluuttamista keskushyökkääjänä, jos Benzema ei ole käytettävissä.