Barcelonan ranskalaispuolustaja Jérémy Mathieun uskotaan vaihtavan seuraa kesän siirtoikkunan aikana. 33-vuotiaan puolustajan kausi 2016-17 oli erittäin vaikea. Useissa otteluissa hänen henkilökohtaiset virheet ajoivat Barcelonan vaikeuksiin.

Sporting Lissabon ilmoitti, että Mathieu tulee olemaan joukkueen mukana seuraavat kolme viikkoa. Jos puolustaja vakuuttaa valmennuksen, on edessä siirto Portugaliin.

Sopimusta pelaajalla on vielä kesään 2018 asti. Hänellä on myös olemassa optio yhdestä lisävuodesta, mutta tuon pykälän aktivointi on erittäin epätodennäköistä.

Mathieu pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä 17 ottelussa Barcelonan paidassa. Hän todisti kentältä muun muassa 3-0 -tappiota Juventukselle Mestarien liigassa ja mestaruuden kannalta todella ratkaisevaa 2-0 -häviötä Málagalle. Nämä kauden loppupuolella pelatut ottelut ovat jäämässä miehen viimeisiksi katalonialaisseurassa.