Atlético ja Alessio Cerci ovat purkaneet sopimuksensa. Italialaislaituri on tästä lähtien vapaa agentti ja siten kykenee siirtymään toiseen seuraan ilman siirtosummaa.

Cercin aika Atléticossa oli yksi harvoista Diego Simeonen epäonnistumisista. Kolme vuotta sitten Torinosta Atléticoon 16 miljoonalla eurolla saapunut Cerci pelasi seuran väreissä 11 ottelussa yhteensä alle 300 minuuttia tehden kaksi maalia.

Entinen Italian maajoukkuepelaaja oli osana Fernando Torresin paluuta Atléticoon, kun Cerci siirtyi puolentoista vuoden lainasopimuksella Milaniin joulukuussa 2014.

Cercin viimeinen vuosi on ollut haasteita täynnä. Hieman yli vuosi sitten vakavasti polvensa loukannut Cerci kävi leikkauksessa ja kuntoutti Atléticon harjoituskeskuksessa jalkaansa pitkälle syksyyn saakka. Polvivamman vuoksi Cercin elokuinen lainasiirto Bolognaan epäonnistui loppumetreillä ja pelaaja jäi koko kaudeksi Atléticon riveihin.

Cerci osallistui päättyneellä kaudella kahteen otteluun. Copassa kolmannella sarjatasolla pelaavaa Guijueloa vastaan Cerci esiintyi puolen tunnin verran ja keväällä italialainen pääsi tositoimiin loppuhetkillä Osasunaa vastaan.

Espanjalaislähteiden mukaan Las Palmas on kiinnostunut Cercistä, ja osapuolet saattavat alkaa neuvottelemaan sopimuksesta lähiaikoina. Tiedettävästi myös kreikkalainen Olympiakos ja italialaiset Bologna ja Crotone ovat osoittaneet kiinnostustaan Cerciä kohtaan.