Borja Bastón pelaa tulevan kauden lainalla Málagassa Swanseasta. Asiasta uutisoi AS, joka pitää lainasiirtoa satavarmana.

Lehden mukaan Bastón, Swansea ja Málaga ovat päässeet yhteisymmärrykseen lainasopimuksesta, jonka vuoksi Bastón matkaa lähipäivinä Espanjaan uuden seuransa lääkärintarkastukseen.

Vuosi sitten Atléticosta 18 miljoonalla eurolla Swanseaan siirtyneen Bastónin päättynyt kausi Valioliigassa oli hankala. Kärki iski kauden aikana vain yhden osuman ja istui loppukauden käytännössä kokonaan penkin puolella. Tosin penkkikomennukseen vaikutti todennäköisesti myös Fernando Llorenten vähintäänkin kiitettävä vire.

24-vuotias Bastón paukutti edellisellä La Liga -kaudellaan Eibarin riveissä komeat 18 maalia. Atlético-kasvatti ei saanut koskaan mahdollisuutta kasvattiseurassaan hyvistä maalimääristään huolimatta ja Bastón onkin todennut, että olisi odottanut edes pientä mahdollisuutta Diego Simeonen alaisuudessa vuosi sitten nappikauden jälkeen.