Barcelonan siirtotoimet syyniin? Brasilialaisseura aikoo tehdä ilmoituksen

© Kuva: Getty Images

Brasilialaisseura Santos on Globoesporten mukaan ilmoittanut sekä Barcelonalle että Kansainväliselle jalkapalloliitolle (FIFA), että se aikoo tehdä ilmoituksen Lucas Liman siirrosta katalonialaisseuraan.

Barcelona kiistää olleensa minkäänlaisessa yhteydessä brasilialaispelaajaan, jonka sopimus Santosin kanssa ulottuu joulukuuhun 2017 asti. Aiemmin tässä kuussa maailmalle levisi kuitenkin tieto, että osapuolet olisivat jo solmineet esisopimuksen.

Santos pelkää asioiden etenevän samalla tavalla kuin Neymarin siirron yhteydessä. Brasilialainen solmi Barcelonan kanssa sopimuksen vuonna 2011, vaikka hänen pestinsä Santosissa olisi umpeutunut vasta vuonna 2014.

Neymar siirtyi Barcelonaan lopulta vuonna 2013 Santosin suostumuksella. Brasilialaisseura on tarjonnut Lucas Limalle jatkosopimusta, mutta miehen kerrotaan ilmoittaneen noin 50 ihmiselle pokeripelin yhteydessä, että hän vaihtaa Barcelonan riveihin vuonna 2018.

Sääntöjen mukaan pelaaja saa alkaa neuvotella muiden seurojen kanssa vasta siinä vaiheessa, kun sopimusta on jäljellä kuusi kuukautta. Barcelona saisi siis olla yhteydessä Lucas Limaan aikaisintaan 1. heinäkuuta.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.