AS: Espanjan nuorisomaajoukkueen tähtipelaaja askeleen päässä siirrosta Real Madridiin

© Kuva: Getty Images

Espanjalaismedia AS uutisoi keväällä, että Real Madrid tarkkailee Real Betisin Dani Ceballosia. Nyt samainen media kertoo, että keskikenttäpelaajan otteet alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa ovat saaneet madridilaisseuran vakuuttumaan lopullisesti pelaajan taidoista.

Lähteen mukaan alustavia keskusteluita pelaajan siirrosta on jo käyty, ja siirto hallitsevan La Liga -mestarin riveihin on erittäin lähellä.

Real Madridin suunnitelman uskotaan olevan se, että seura ostaa Ceballosin itselleen mahdollisimman pian ja tarjoaa hänelle viiden tai kuuden vuoden sopimusta. Tämän jälkeen hänet lainattaisiin nykyiseen seuraansa Real Betisiin vielä vuodeksi pelaamaan isossa roolissa. Tämä takaisi sen, että hänen kehitys jatkuisi mahdollisimman tehokkaana.

Real Madridin lisäksi myös Atlético Madridin kerrotaan olevan kiinnostunut Ceballosista. 20-vuotiaan espanjalaisen sopimuksessa on 15 miljoonan euron ulosostopykälä. ”Los Blancos” on kuitenkin valmis maksamaan hieman enemmän, jotta se varmistaa etulyöntiaseman paikallisvastustajaansa.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.