Yksi Real Madrid -ura sai päätöksensä, kun Álvaro Arbeloa ilmoitti päättävänsä peliuransa. Espanjalaispuolustaja oli lopettaessaan 34-vuotias.

Arbeloa edusti urallaan seitsemän täyttä kautta Realia ammattilaisena edustusjoukkueessa ja voitti seurassa kaiken mahdollisen. Espanjalaista kunnioitti myös entinen joukkuetoveri Xabi Alonso.

Alonso ja Arbeloa tapasivat kaksikon pelatessa Liverpoolissa. Myöhemmin keskikenttäpelaaja ja laitapuolustaja yhdistivät uudestaan voimansa Realissa.

[readmore from=Alvaro-Arbeloa]

– Hän saapui Liverpoolin hiljaisesti piilossa parrasvaloilta. Hän voitti taistelutahdollaan ja uskollisuudellaan paikkansa pukukopissa. Olimme erottamattomat Liverpoolista saakka Real Madrid -aikoihin asti, koska hän tarjosi ikuista ystävyyttä, Alonso kirjoitti jäähyväiskirjeessään.

– Hän ei koskaan välittänyt muiden sanomisista, vaan oli aina uskollinen omille päätöksilleen. Hän ei koskaan pelännyt seisoa omien ratkaisujensa takana ja ihailen häntä siitä.

Arbeloa edusti viimeisellä kaudellaan West Hamia. Myös Alonso päätti uransa tänä keväänä Bayern Münchenin paidassa.

Espanjalainen ei epäile, etteikö kaksikkoa vielä nähtäisi yhdessä Madridissa.

– Hän aloittaa nyt uuden luvun elämässä, mutta ”madridismo” ihossaan. Tulen aina haluamaan sinut joukkueeseeni. Niin ammatillisesti kuin elämässä. Paras on vielä tulossa.

Lähde: Marca