Kerroimme eilen Marcan kansikuvajuttuun vedoten, että Zinédine Zidane soitti Cristiano Ronaldolle siirtomarkkinajupakkaan liittyen. Zidane pyysi Marcan mukaan Ronaldoa jäämään, mutta mikä oli vastaus?

COPE:n Tiempo de Juego -ohjelman toimittaja Paco González kertoo, että puhelun sisältö meni jotakuinkin seuraavanlaisesti. Zidane tosiaan pyysi Ronaldoa jäämään, mutta Ronaldo sanoi haluavansa lähteä Madridista ja Espanjasta pois. Syyksi portugalilainen mainitsi Gonzálezin mukaan muun muassa sen, että espanjalaismedia kohtelee häntä huonosti. Ronaldosta tuntuu, ettei häntä arvosteta tarpeeksi. Puhelun aikana Ronaldo ei kuitenkaan sanonut, että hän olisi saanut konkreettisia tarjouksia miltään taholta.

Media on nyt vaahdonnut Ronaldon lähtöhaluista noin neljä päivää. Jupakka lähti liikkelle Espanjan veroviranomaisen nostamasta kanteesta, jonka mukaan Ronaldo on kiertänyt veroja noin 15 miljoonan euron edestä. Ronaldo pitää itseään syyttömänä. Hän on tiettävästi vihainen ja pettynyt siihen, ettei Real Madrid ole puolustanut häntä tarpeeksi voimakkaasti. Joidenkin tietojen mukaan ainoa tapa miten Ronaldo suostuu jäämään on se, että Real maksaa Ronaldon mahdolliset miljoonasakot.

Samaan aikaan Pepe on tiettävästi iskenyt oman lusikkansa soppaan. Uutisoimme aiemmin tänään, että Pepe olisi pyytänyt Ronaldoa lähtemään hänen kanssaan PSG:hen. Pepen mielestä Ronaldoa on kohdeltu huonosti. Kaksikko on tällä hetkellä Portugalin maajoukkueen matkassa Venäjällä pelaamassa Confederations Cupia.