© Kuva: Getty Images

Lähde: Pepe lyö kiilaa Cristiano Ronaldon ja Real Madridin väliin – ”Lähdetään yhdessä PSG:hen”

Real Madridin vasta valitulla uusvanhalla puheenjohtajalla, Florentino Pérezillä, on heti melkoinen vyyhti selvitettävänään.

Espanjalaismedia on vaahdonnut nyt noin neljä päivää siitä, että Cristiano Ronaldo haluaa tiettävästi jättää Real Madridin. Syyn sanotaan olevan epäilty veronkierto, josta Espanjan veroviranomainen Ronaldoa syyttää.

Eri lähteiden mukaan Pérez on jo ottanut yhteyttä Ronaldoon ja yrittänyt taivutella tätä jäämään seuraan. Haaste on se, että Ronaldo ei ole tällä hetkellä Madridissa. Hän on Portugalin maajoukkueen mukana Venäjällä pelaamassa Confederations Cupia. Ja samaan aikaan kun Pérez yrittää taivutella Ronaldoa, Portugalin toppari Pepe lyö kiilaa osapuolten väliin. Asiasta kertoo radioasema Onda Cero, jota ovat siteeranneet muun muassa Marca, AS ja A Bola.

Pepen uskotaan siirtyvän Confederations Cupin jälkeen edellä mainittuun PSG:hen, jonne hän nyt yrittää houkutella myös Ronaldoa.

– Seura ei ole puolustanut sinua. Lähdetään yhdessä PSG:hen, Pepen kerrotaan sanoneen Ronaldolle.

34-vuotias Pepe on vielä kuun loppuun asti Real Madridin pelaaja. Puolustaja olisi halunnut jatkaa uraansa Los Blancosissa, mutta hänelle ei suostuttu enää tarjoamaan kaksivuotista sopimusta. Neuvottelujen kariuduttua Pepe antoi madridilaismedian välityksellä hieman kipakkaa palautetta seurajohdolle. Nyt näyttäisi siltä, että Pepen lievä suututtaminen voi kostautua pahemman kerran.