Real Madrid -pelaajan siirto Englantiin entistä lähempänä – ”Päätösvalta on nyt Realilla”

© Kuva: Getty Images

Álvaro Moratan jäämistä Madridiin voisi jo pitkään hurjana käyneiden huhujen jälkeen pitää todella suurena yllätyksenä. Vahvimmin viime aikoina häntä on viety Manchester United. Valioliigaseura etsii korvaajaa Zlatan Ibrahimovicille, ja espanjalaisen on uutisoitu olevan ykkösvaihtoehto.

Lisää vettä kiukaalle heitti Moratan agenttina toimiva Juanma Lopez, joka varmisti, että José Mourinho on kiinnostunut hankkimaan entisen valmennettavansa Old Traffordille.

– Manchester United on upea seura ja mielenkiintoinen vaihtoehto. Voin sanoa, että kyseessä on todella tärkeä ehdotus ja päätösvalta on nyt Realilla, Lopez kertoi italialaismedia Calciomercatolle.

Tämän paljastettuaan häneltä kysyttiin välittömästi, onko mahdollista, että kauppa varmistuisi jo alkuviikosta.

– Sitä en voi kertoa. Tulemme näkemään.

Moratan kerrotaan tahtovan ykköshyökkääjän rooliin seurajoukkueessaan. Zinédine Zidane ei tätä ole miehelle takaamassa, joten hyökkääjän siirto kesän aikana on erittäin todennäköinen. Espanjan maajoukkuemies tahtoo itselleen suuren roolin ensi kesänä pelattavissa MM-kisoissa ja tässä helpottaisi todella paljon, jos hän saisi enemmän vastuuta kuin viime kaudella.