AS: Zinédine Zidanen suunnitelmissa uudistaa Real Madridin hyökkäystä – Yksi ulos ja toinen sisään

© Kuva: Getty Images

Espanjalaismedia AS uutisoi, että  Zinédine Zidane suunnittelee uudistavansa joukkueensa yläkertaa kesän aikana. Viime kaudella kolmoshyökkääjänä pelannut Mariano Díaz on mediatietojen mukaan myytävänä ja tilalle on tulossa joukkueen oma kasvatti Borja Mayoral.

Mariano pelasi viime kaudella yhteensä 14 ottelussa ja teki viisi osumaa ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. 23-vuotiaan hyökkääjän kehityksen kannalta olisi kuitenkin saada vakituisesti peliaikaa.

Madridilaisseura on tietojen mukaan myymässä häntä johonkin hieman pienempään seuraan, mutta sisällyttää siirtoon takaisinosto-option, jonka myötä joukkue pystyy halutessaan ostamaan hänet takaisin vuoden tai kahden kuluttua. Toinen vaihtoehto on lainasiirto muualle.

Marianon paikalle huhuttu Borja Mayoral on 20-vuotias Real Madridin kasvatti. Hän debytoi seuran edustusjoukkueessa jo 18-vuotiaana. Viime kauden hyökkääjälupaus pelasi Bundesliigaa Wolfsburgin riveissä. Vastuuta ei tullut espanjalaisen toivomalla tavalla, mutta Zidanen kerrotaan olevan sitä mieltä, että hän on jo valmis ottamaan roolia Real Madridissa.

Borja on Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkueen ykköshyökkääjä. Hänen otteitaan voi seurata ikäluokan EM-kisoissa, jotka alkavat 16. päivä kesäkuuta Puolassa.