Myyntilukujen perusteella jalkapalloaiheisten videopelien selkeä ykkönen on EA Sportsin vuosittain julkaisema FIFA. Seuraavaksi pelisarjassa vuorossa on 29. syyskuuta julkaistava FIFA 18, jonka kansikuvatähdeksi varmistettiin ensimmäistä kertaa urallaan Real Madrid -tähti Cristiano Ronaldo.

Portugalilaisen keskeisen FIFA 18 -roolin myötä, on pelaaja jälleen vastakkainasettelussa Lionel Messin kanssa. Barcelona-hyökkääjä oli EA Sportsin leirissä vielä vuonna 2016, jolloin hän oli kansikuvassa esiintyvä pelaaja, mutta nyt argentiinalainen on vaihtanut Konamin palkkalistoille, joka julkaisee Pro Evolution Soccer nimistä pelisarjaa. Kyseiset pelit ovat toistensa pahimmat kilpailijat, joten kaksikon pelikentiltä tuttu kilpailutilanne säilyy myös videopelimaailmassa.

– Maailman paras jalkapalloilija on toiminut suurimman tekemämme harppauksen polttoaineena, FIFA:n tuottaja Aaron McHardy kertoi.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Cristianon kanssa. Hänen kanssaan työskentely on opettanut meille hänen ainutlaatuisesta pelityylistään ja siitä, mikä tekee pelaajasta niin poikkeuksellisen. Hänen intohimo, energia ja maailmanlaajuinen kannatus tekee hänestä täydellisen lähettilään FIFA 18 -pelille.