Real Madrid kohtaa Juventuksen Mestarien liigan loppuottelussa lauantai-iltana. Madridilaisjoukkueen suurin toivo maalien suhteen on huippuvireinen portugalilaistähti Cristiano Ronaldo. Helppoa pallon saaminen Gianluigi Buffonin selän taakse ei tule olemaan. Juventus on päästänyt kilpailun pudotuspeleissä vain yhden maalin.

Zinédine Zidane vaikutti kuitenkin luottavaiselta hyökkääjänsä suhteen.

– Eniten merkitsee se, kuinka ammattimaisesti Cristiano tekee työnsä. Hän tahtoo voittaa lisää ja lisää, eikä ole koskaan tyytyväinen.

Real Madrid -valmentaja lähti jopa mukaan pieneen ajatusleikkiin. Mitä jos hän ja Ronaldo olisivat pelanneet samaan aikaan Real Madridissa?

– Jos olisimme pelanneet samassa joukkueessa, niin joukkueen tähti olisi ollut Ronaldo.

Jos ottelua katsotaan isomman kokonaisuuden kautta, niin Juventuksen puolustus herättää oikeutetusti paljon puhetta. Ranskalaisvalmentajan mukaan ei tule kuitenkaan unohtaa heidän vaarallista hyökkäyspelaamista.

– Juventus ei ole pelkästään puolustava joukkue. Heidän peli ei ole pelkästään sitä. He hyökkäävät myös hyvin ja heillä on siihen erittäin hyviä pelaajia.

Yksi suurimmista kysymyksistä ennen loppuottelua on, että onko Isco vai Gareth Bale madridilaisten avauskokoonpanossa.

– Vaikein osa on valita pelaava joukkue. Meillä tulee olemaan jopa kuusi pelaajaa, jotka eivät pääse kokoonpanoon ollenkaan.

– En paljasta, kumpi tulee pelaamaan. Sanoin jo viime viikolla, että he voivat pelata vaikka yhdessäkin. He ovat molemmat valmiita finaalia varten. Ei pelkästään henkisesti, vaan myös fyysisesti.