Yksi Juventus-pelaaja lähtee otteluun Real Madridia vastaan erittäin hyvä tilasto puolellaan. Dani Alves on nimittäin voittanut madridilaisseuran sen historian aikana useammin kuin kukaan muu.

– Tuo tilasto saa heidät sekoamaan. Pidän tuosta tilastosta, Alves kertoi beIN Sportsille ennen loppuottelua.

– Kyse ei ole kuitenkaan Dani Alvesin ja Real Madridin kohtaamisesta. Kyse on historian ympyrästä, joka sulkeutuu. Viimeksi Juventus hävisi Real Madridille loppuottelussa paitsiomaalilla.

Alves viittasi lisäyksellään vuoden 1998 Mestarien liigan loppuotteluun, jossa ”Los Blancos” voitti historiansa seitsemännen mestaruuden 1-0 -lukemin. Voittomaalin tehnyt Predrag Mijatovic oli voittomaaliin johtaneessa tilanteessa paitsiossa.

Alvesin ensimmäinen seura Espanjassa oli Sevilla. Sama pätee myös Real Madrid -kapteeni Sergio Ramosiin, jonka kanssa ex-barcelona -pelaajalla on ollut vuosien varrella useita erimielisyyksiä kentällä ja sen ulkopuolella. Brasilialainen kuitenkin vakuutti, että heidän välinsä ovat täysin kunnossa.

– Tiedättehän te, kuinka nämä asiat menevät. Sergio on hyvin älykäs henkilö. Ihmiset haluavat vain luoda keskustelua tämän kaltaisten asioiden ympärille.

– Kunnioitan häntä pelaajana ja ihmisenä, mutta meillä on eriäviä mielipiteitä. En aina ilmaise itseäni tavalla, josta kaikki pitävät.

 

Taulukko useimmin Real Madridin voittaineista pelaajista

1. Dani Alves 19 voittoa
2. Gainza ja Xavi 17
3. Messi ja Panizo 16
4. Busto, Iniesta ja Alesanco 15