Real Madridissa pelaa useita jalkapallomaailman valovoimaisimpia tähtiä. Yleensä nimet kuten Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale keräävät suurimman huomion, mutta Juventus-valmentaja Massimiliano Allegrin mielestä brasilialaispelaaja Casemiro on heidän tärkein pelaajansa.

Aikoinaan vain 6 miljoonan euron siirtosummalla Sao Paolosta Madridiin siirtynyt puolustava keskikenttäpelaaja on kuulunut Zinédine Zidanen luottomiehiin ja ranskalaisen kollega ymmärtää tämän täysin.

– Ihmiset puhuvat Iscosta ja Balesta, mutta minusta kaikista tärkein pelaaja on Casemiro, koska ilman häntä he eivät voi pelata samalla tavalla, Allegri kertoi Marcan mukaan.

Casemiro on kaikista eniten onnistuneita taklauksia tämän kauden Mestarien liigassa tehnyt pelaaja. Hän on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä 41 ottelua Real Madridin paidassa.

– Hän on se pelaaja, joka antaa Los Blancosille tasapainon. Hän ei ole teknisesti kaikista taitavin pelaaja, mutta hänen esityksensä ovat aina laadukkaita. Casemiro antaa joukkueelleen tasapainoa, johon kukaan muu pelaaja ei pystyisi.

Real Madrid ja Juventus kohtaavat toisensa lauantai-iltana Mestarien liigan finaalissa.