FC Barcelonan on uutisoitu olevan kiinnostunut Ajaxin nuoresta keskuspuolustajasta Davinson Sánchezista. 20-vuotias kolumbialainen on kuulunut hollantilaisseuran avainpelaajiin niin Eredivisienissä kuin Eurooppa-liigassa, jossa joukkue selvisi aina loppuotteluun asti.

Nyt nuorukainen kommentoi häneen kohdistuneita huhuja.

– Tahtoisin ehdottomasti pelata Barcelonassa. On suuri kohteliaisuus olla yhdistettynä heihin. Kuka nyt ei tahtoisi pelata sen kaltaisessa suurseurassa, Sánchez kertoi Cadena SER:n haastattelussa.

– Jokainen haluaa pelata tuollaisessa joukkueessa. He ovat maailman eliittiä.

Sánchezilla on sopimusta nykyisen seuransa kanssa vielä vuoteen 2021 asti. Pelaaja vakuuttaa, ettei ajattele vielä tällä hetkellä siirtoa Espanjaan. Tämä tilanne voi kuitenkin muuttua heti, jos hänestä tehdään konkreettinen tarjous.

– Haluan tehdä selväksi, että juuri tällä hetkellä olen täysin keskittynyt Ajaxiin.

Sánchez on pelannut päättyneellä kaudella yhteensä 45 ottelua Ajaxin paidassa ja onnistunut maalinteossakin kuusi kertaa. Ikäisekseen kypsä puolustaja on lähes varmasti yksi lajin tulevaisuuden huippupuolustajista