Huhut ovat vieneet Lyon-hyökkääjä Alexandre Lacazettea todella vahvasti Atlético Madridiin. Nyt ranskalaisen nykyisen seuran presidentti Jean-Michel Aulas vahvisti huhut todeksi.

– Alexilla on suullinen sopimus Atlético Madridin kanssa, mutta siirrosta ei ole vielä varmuutta, koska meidän tulee odottaa, mitä CAS tekee siirtokiellon suhteen, Aulas kertoi L’Equipelle.

Atlético Madridilla on siirtokielto voimassa vielä tulevan kesän ajan. He toivovat kuitenkin, että se kumotaan, kuten tehtiin heidän paikallisvastustaja Real Madridin kanssa. Aulasin kommenteista päätellen tämä on enää ainoa este Lacazetten siirrossa.

– Olemme hyväksyneet hänen pyynnön keskustella yksityisesti tämän seuran kanssa, mutta siirron on tapahduttava meidän ehdoin.

Ehdoilla Lyon-presidentti tarkoitti siirtokorvausta, joka voi nousta todella korkeaksi. Lacazette on Euroopan top 5 -sarjojen kolmanneksi tehokkain hyökkääjä edellisen kolmen kauden ajanjaksolta. Vain Real Madridin Cristiano Ronaldo ja Barcelonan Lionel Messi ovat tehneet enemmän liigamaaleja.