Alexandre Lacazetten vahvistus jättää Lyon kuluvan kauden jälkeen on herättänyt suurseurat tarjouskilpaan. Ranskan maajoukkuehyökkääjä itse myöntää olevansa kiinnostunut maanmiehensä Atlético Madridin Antoine Griezmannin kanssa pelaamisesta.

Lacazette vihjaakin Atléticon olevan hänelle vahva vaihtoehto.

– Heillä on hyvä joukkue ja uusi stadion. Pelaajat ottavat siellä edistysaskelia. Siellä on myös Griezmann. Meillä on hieno tarina, jota voimme jatkaa yhdessä, ranskalainen sanoi L’Equipelle.

Lacazette on Ranskan liigan maalipörssissä tällä hetkellä toisena tehtyään 26 osumaa. Hyökkääjän mukaan ystävyysuhde Griezmanniin on läheinen.

– Hän oli todella ujo. Ryhmiä muodostui ja hän näytti yksinäiseltä. Meistä tuli läheisiä, koska pelasimme yhdessä hyökkäyksessä. Ymmärsimme myös toistemme elämää ja vitsailimme paljon vapaa-ajalla, Lacazette muisteli.