Puolustajalegenda vertailee kaksikkoa: ”Ronaldo on yksi historian parhaista, mutta Messi on parempi”

© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkueen ja FC Barcelonan entinen puolustaja Carles Puyol kommentoi jalkapallomaailmaa jo pitkään hallinnutta kaksikkoa Cristiano Ronaldoa ja Lionel Messiä. Jo pelaajauransa lopettaneen Puyolin mielestä hänen entinen pelikaverinsa on Real Madrid -hyökkääjää edellä.

– Ronaldo on yksi lajin historian parhaista pelaajista, mutta Messi on vielä parempi. Mielestäni hän on kaikista paras. Olen pelannu hänen kanssaan ja hän on tuonut minulle todella paljon iloa, Puyol kertoi alle 17-vuotiaiden MM-kisatapahtumassa Intiassa.

Puyol pelasi urallaan 392 La Liga -ottelua Barcelonassa. Hän on seurannut argentiinalaisen kehittymistä läheltä lähes koko hänen uransa ajan. Vuonna 2014 uransa päättäneen puolustajan mielestä Messi parantaa koko ajan pelaamistaan ja yksi syy tähän on Ronaldo.

– Heidän välinen kilpailu on todella intensiivistä ja uskon, että se on auttanut molempia kehittymään, koska kumpikaan ei ole voinut rentoutua. Esimerkiksi Messi parantaa koko ajan ja tehnyt sitä jo kymmenen vuotta. Hän mielestäni parantaa jokaisella kaudellaan.