Cristiano Ronaldo ja muut Real Madrid -pelaajat ylistävät valmentajansa tyyliä – ”Olemme tässä Zidanen ansiosta”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid voitti keskiviikkona Celta Vigon vieraskentällä 4-1 -lukemin. Tuloksen myötä madridilaisseura tarvitsee viimeisen La Liga -kierroksen ottelustaan vähintään tasapelin varmistaakseen Espanjan mestaruuden. Tämän lisäksi joukkueella on edessä Mestarien liigan loppuottelu kesäkuun 3. päivä.

Monet Real Madridin pelaajista antoivat Celta-ottelun jälkeen haastatteluja, jossa he ylistivät valmentajansa Zinédine Zidanen tapaa käyttää runsasta rotaatiota joukkueen peluuttamisessa. Yksi asian esille nostanut pelaaja oli kahdesti maalinteossa onnistunut Cristiano Ronaldo.

– Pomo on hoitanut kaiken todella hyvin tänä vuonna. Meillä on erinomainen joukkue, jossa on sekä hyviä nuoria että hieman kokeneempia pelaajia. Minuakin on lepuutettu normaalia enemmän, mutta sen ansiosta olen tässä vaiheessa kautta näin hyvässä kunnossa.

Ronaldo on aikaisempinaan kausina hieman hiipunut kevään ratkaisuotteluiden tullessa, mutta tällä kaudella portugalilainen pelaa parasta peliään tärkeimmällä mahdollisella hetkellä.

Toinen loistavassa vireessä keväällä ollut pelaaja on espanjalaiskeskikenttä Isco. Hän painotti ottelun jälkeisissä kommenteissaan samaa asiaa kuin Ronaldo.

– Olemme tässä Zidanen työn ansiosta. Pelaamme todella hyvin ja se on meidän jokaisen panoksen ansiota.

Isco syötti Ronaldon toisen maalin, jota voi pitää ottelun lopullisesti ratkaisseena osumana. Maalin myötä Ronaldosta tuli Euroopan top 5 -sarjojen kaikkien aikojen maalintekijä.

– On todella pelata helppo pelata Ronaldon kanssa. Tulee vain antaa hänelle pallo rangaistusalueen lähettyvillä ja hän hoitaa loput, Isco ylisti.