Barcelona toivoo Arsenalin jäävän ulos Mestarien liigasta – Asia avainasemassa siirtosuunnitelmissa

© Kuva: Getty Images

Arsenalin selviytyminen Valioliigan neljän parhaan joukkoon ja ensi kauden Mestarien liigaan vaatii pientä ihmettä, mutta se on vielä täysin mahdollista. Miksi asia kiinnostaa FC Barcelonaa? Koska sen yksi tulevan kesän siirtoikkunan ykköstavoitteista Hector Bellerin tahtoo pelata ensi kaudella Mestarien liigaa.

Mundo Deportivon mukaan Arsenalin ulosjääminen Euroopan ykköskilpailusta helpottaisi pelaajan hankkimisprosessia kahdesta eri syystä.

Ensimmäinen niistä on pelaajan oma halu. Bellerin tahtoo lähteen mukaan pois Lontoosta, jos Arsenal ei pysty takaamaan sille pelejä Mestarien liigassa.

Toinen Barcelonaa helpottava asia Arsenalin viidenneksi sijoittumisessa olisi laitapuolustajan hinta. Pelaajasta ollaan tietojen mukaan pyytämässä jopa 50 miljoonaa euroa, mutta jos espanjalaisen oma tahto on siirtyä Mestarien liigassa mukana olevaan seuraan, niin Arsenalin täytyy tulla hieman hintapyynnössään vastaan.

Valioliigan päätöskierros pelataan sunnuntaina.