Real Madridin tulee olla varovainen illan ottelussa – Ronaldo ja kolme muuta vaarassa jäädä ulos päätöskierrokselta

© Kuva: Getty Images

Real Madrid ja Celta Vigo pääsevät keskiviikkona vihdoin pelaamaan kuukausia sitten perutun rästiottelunsa. Pelin alkuperäinen päivämäärä oli 4. helmikuuta kierroksella 21, mutta myrskyn takia peruttu kamppailu päästään pelaamaan tänään, kun La Ligan päätöskierrokseen on enää vain muutamia päiviä aikaa.

Madridilaisjoukkue tarvii jäljellä olevista kahdesta pelistään neljä pistettä varmistaakseen mestaruuden, jos se siis välttää tappion tänään, niin pääsee se lähtemään päätöskierrokselle mestaruus omissa käsissä.

Hommaa viimeisellä pelipäivällä voi kuitenkin vaikeuttaa poissaolot. Madridilaisseuralla on loukkaantuneena tällä hetkellä Gareth BaleDani Carvajal ja Pepe. Tuo määrä puuttuvia pelaajia ei vielä pienennä Real Madridin voittokertoimia, mutta lista voi helposti pidentyä tänään usealla nimellä. Yhteensä neljällä joukkueen pelaajista on varoitustili yhtä korttia vaille täynnä.

Jos Cristiano Ronaldo, Isco, Lucas Vasquez tai Nacho saa varoituksen Balaídoksella, niin jää heiltä kauden viimeinen La Liga -ottelu Málagaa vastaan pelaamatta.