Karim Benzema ylistää Real Madridiin huhuttua hyökkääjää – ”Edellinen yhtä hyvä nuorukainen oli Neymar”

© Kuva: Getty Images

AS Monacossa sensaatiomaista kautta pelaava 18-vuotias Kylian Mbappé on herättänyt lähes jokaisen suurseuran huomion. Lukuisten espanjalaismedioiden mukaan yksi pelaajan perässä oleva seura on Real Madrid, jota vedonlyöntiyhtiöt pitävä yhtenä hyökkääjän todennäköisimmistä uusista seuroista.

Madridilaisjoukkueessa tällä hetkellä pelaavalla Karim Benzemalla on Mbappén kanssa selkeitä yhtäläisyyksiä. Molemmat ovat ranskalaisia ja löivät läpi maan pääsarjassa nuorella iällä. Benzema kommentoi maanmiestään L’Equipelle.

– Hän on ikäisekseen ilmiömäinen, mutta hänen tulee vielä osoittaa tasonsa pitkällä aikajänteellä. Superlatiiveja tulee alussa todella paljon. Minut brändättiin samalla tavalla, kun tein debyyttini Lyonissa 17-vuotiaana.

Mbappé on kuulunut joukkueensa tärkeimpiin pelaajiin nuoresta iästään huolimatta. Monaco on viimeistä silausta vaille Ranskan mestari ja se eteni tämän kauden Mestarien liigassa yllättäen jopa neljän parhaan joukkoon.

– Mbappén tekemät asiat Ligue 1:ssä ja Mestarien liigassa ovat poikkeuksellisia. Edellinen yhtä kovalla tasolla hänen ikäisenään pelannut pelaaja on ollut Neymar.

Teinisensaatio on tällä hetkellä sarjansa kahdeksanneksi paras maalintekijä. Viimeistelemisen lisäksi hän on myös yksi eniten maaleja syöttänyt pelaaja. Vakuuttavat otteet toivat hänelle ansaitusti valinnan Ligue 1:n parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.