Italialaislähde: Käänne Sevillan lainahyökkääjän tulevaisuudessa – Inter valmis luopumaan pelaajasta puoleen hintaan

© Kuva: Getty Images

Sevillaan Internazionale Milanista tammikuussa lainalle siirtynyt Stevan Jovetic elää mielenkiintoista aikaa. Hänellä on sopimusta Interin kanssa vielä kesään 2019, mutta Sevillan uskotaan olevan kiinnostunut hankkimaan pelaajan itselleen pysyvällä siirrolla. Aiemmin ongelmaksi on ilmoitettu pelaajan lainan myötä sovitussa optiossa, jonka mukaan espanjalaisseura saa pelaajan kauden jälkeen pysyvästi itselleen noin 14 miljoonalla eurolla. Hinnan kerrotaan olevan liian suuri Sevillalle.

Nyt italialaisen Corriere dello Sportin mukaan Inter on valmis luopumaan pelaajastaan jopa puolet alunperin sovittua halvemmalla. Seuran lopullinen pyyntöhinta on lähteen tietojen mukaan vain noin 6 miljoonaa euroa.

Kaikkien kolmen osapuolen uskotaan tahtovan siirron tapahtuvan, mutta sen lisäksi hinnan putoamiseen vaikuttaa Uefan taloudellisen reilun pelin säännöt. Inter joutuu luopumaan hyökkääjästään alihintaan, jotta se täyttäisi manittujen sääntöjen pykälät.

Jovetic on onnistunut 20 La Liga -ottelussaan tekemään viisi osumaa ja antamaan neljä maaliin johtanutta syöttöä.