Barcelonan kesän ensimmäinen kauppa alkaa olla vahvistusta vaille valmis.

Pelaajan nimi on Marlon Santos, ja hän siirtyy Kataloniaan Fluminensesta. 21-vuotias puolustaja on Barca-faneille tuttu mies, sillä hän on pelannut tämän kauden lainalla Barca B:ssä.

– Kaikki on sovittu jo hyvän aikaa sitten Barcan ja Fluminensen välillä, Marlonin agentti Fred Moraes sanoi Radio Barcelonan mukaan.

– Seuraava vaihe on, että juttelemme seuran kanssa – Brasiliassa olevan Andre Curyn ja Raul Sanllehin kanssa – jotta näemme, mikä on paras ratkaisu ensi kaudeksi.

– Seura on jo päättänyt tehdä lainasiirrosta pysyvän, mutta vielä on asioita ratkaistavana tulevaisuutta ajatellen. Ajatuksemme on se, että Marlon pysyy Barcelonassa monen vuoden ajan ja jatkaa oppimista.

Marlon on pelannut tällä kaudella 22 ottelua kolmannen sarjatason Segunda B:ssä. Marraskuussa hän pääsi debytoimaan ykkösjoukkueessa Mestarien liigassa. Viime viikonloppuna tuli puolestaan uran ensimmäinen avauskokoonpanon paikka Javier Mascheranon loukkaantumisen myötä. Marlon päätyi pelaamaan saman tien täyden 90-minuuttisen Las Palmasia vastaan. Lisäksi Marlon on istunut tällä kaudella viidessä ykkösjoukkueen ottelussa penkillä.