Copen tunnettu toimittaja Manolo Lama paljasti myöhään eilisiltana Atléticon suunnitelmia uuden hyökkääjän suhteen.

Laman mukaan Atléticon ykkösvaihtoehto on toista kesää peräkkäin Chelsean Diego Costa. Costa on edustanut Atléticoa aikoinaan reippaasti yli sadassa ottelussa voittaen Copan ja sarjamestaruuden. Kärjen paluu Calderónille oli jo hyvin lähellä viime kesänä, sillä Costa myönsi tehneensä kaiken siirron eteen, mutta Antonio Conte ei päästänyt hyökkääjäänsä lähtemään.

Jos Costan paluu ei taaskaan onnistu, on Atlético Torinon Andrea Belottin kintereillä. Kerrassaan loistavaa kautta pelaava Belotti johtaa Serie A:n maalipörssiä 25 maalillaan. Belottin sopimuksessa on 100 miljoonan euron ulosostohinta, mutta Cope arvelee Atléticon saavan Italian maajoukkuekärjen 50-60 miljoonalla eurolla.

Belottin etu on hänen pituus. 185-senttinen kärki sopisi Diego Simeonelle loistavasti, sillä Simeonen kerrotaan todenneen viikonloppuna, että hänelle riitti astetta lyhemmät kärjet.

– En halua enää lyhyitä kärkiä, ymmärrättekö, Simeone totesi Atléticon seurajohdolle viikonlopun Betis-ottelun jälkeen espanjalaislehtien mukaan.

172-senttinen Kévin Gameiro jättää todennäköisesti kesällä Atléticon. Gameiron kautta pidetään yleisesti floppina, sillä 32 miljoonalla eurolla viime kesänä Sevillasta Atléticoon siirtynyt hyökkääjä on kadonnut täysin kuvasta isoissa peleissä. AS:n mukaan Atlético on valmis kuuntelemaan tarjouksia Gameiron lisäksi myös Nico Gaitánista, joka on ollut vielä Gameiroakin suurempi epäonnistuminen.

Alexandre Lacazettea pidetään kuitenkin todennäköisimpänä Atléticoon siirtyvänä hyökkääjänä, sillä Lyon-kärki ja Atlético ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta, mutta Simeone on alkanut empimään.

Atlético saa tietää siirtokiellonsa tilasta myöhemmin tässä kuussa. Espanjalaismedian mukaan on hyvin todennäköistä, että siirtokielto perutaan Real Madridin tapaan.