Real Madridin kannattajat saattoivat hieraista silmiään tuoreen uutisen nähtyään: Vinícius Júnior on allekirjoittanut jatkosopimuksen Flamengon kanssa. Onko siirto Real Madridiin siis peruttu?

Näillä näkymin ei. Jatkosopimuksen myötä 16-vuotias hyökkääjä saa palkankorotuksen ja tuhdimmat bonukset. Madridilaislehti AS:n mukaan sopimuksen ulosostohinta myös nostettiin 30 miljoonasta eurosta 45:een.

Pääasia ei tiettävästi kuitenkaan muutu. AS:n mukaan Vinícius Júnior on edelleen siirtymässä Real Madridiin kesällä 2018. Siirtosumma olisi ilmeisesti ollut 45 miljoonaa euroa myös ennen tuoretta sopimusta. Kyse on niin nuoresta pelaajasta, että Real todennäköisesti lainaisi brasilialaisen vielä vuodeksi Flamengoon, eli hyökkääjä nähtäisiin Los Blancosin paidassa vasta kaudella 2019-20.

Vinícius Júnior on vasta ihan hiljattain nostettu Flamengon edustusjoukkueeseen. Brasilian maajoukkueessa nuorukainen on paukuttanut U17-ryhmässä 19 maalia 22 ottelussa.

Flamengo

@Flamengo
Vinicius Junior renova contrato com o Flamengo

flamengo.com.br/site/noticia/d…