Luis Enrique ei sulje pois Real Madridin kompurointia: ”Me hävisimme niille molemmille”

© Kuva: Getty Images

La Ligan mestaruustaistelussa ei ole viime aikoina nähty minkäänlaisia dramaattisia käänteitä, sillä sekä Real Madrid että Barcelona ovat marssineet otteluissaan voitosta voittoon. Näin myös sunnuntaina, kun Madrid kaatoi kotonaan Sevillan 4-1 ja Barcelona vieraissa Las Palmasin samoin numeroin.

La Liga -kauden viimeiselle viikolle Barcelona lähtee sarjajohtajana, mutta Real Madridilla on yhä yksi rästipeli puolellaan. Barcelonan ei siis auta muu kuin toivoa verivihollisensa kompurointia. Mahdottomana valmentaja Luis Enrique ei sitä pidäkään.

– Real Madrid pelaa vaikeat vierasottelut Celta Vigoa ja Málagaa vastaan. Me hävisimme molemmat vastaavat ottelut tällä kaudella. Ja jos me hävisimme, niin mikä tahansa joukkue voi hävitä. Haluan myös muistuttaa, että me olemme hävinneet Vigossa monta kertaa, Barca-luotsi totesi Sportin mukaan.

– Joka tapauksessa meidän ainoa tiemme mestaruuteen kulkee sitä kautta, että voitamme ensi sunnuntaina Camp Noulla Eibarin.

Las Palmasin Barcelona nujersi kokoonpanohuolistaan huolimatta. Javier Mascherano loukkaantui alkulämmittelyssä ja oikeaksi laitapuolustajaksi ”Lucho” joutui heittämään umpivasurin Lucas Dignen. Mascheranon paikalla debytoineelle Marlon Santosille sekä loukkaantuneen Dignen korvanneelle André Gomesille valmentajalta heltisivät vuolaat kehut.

– Marlon pelasi hienon ottelun. Hän oli todella rauhallinen ja löysi pallon kanssa aina parhaat ratkaisut. André Gomes puolestaan on pelaaja, joka on valmis kaikkeen ja mille pelipaikalle tahansa. Sellaisten pelaajien kanssa voi lähteä vaikka sotaan.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!