10 vuotta Real Madridissa – Pepe ei saa jäähyväisiä kotiyleisön edessä

© Kuva: Getty Images

Portugalilainen Pepe on pelaaja, josta varmaan lähes kaikilla jalkapalloa seuraavilla on mielipide. Usein sääntöjen rajamailla pelaava toppari saa osakseen paljon kritiikkiä, mutta miehen pelilliset ansiot ovat kiistattomat. Ei Real Madrid muuten olisi Pepelle antanut työpaikkaa kymmenen vuoden ajaksi.

Keskuspuolustajan kevätkausi on jäänyt torsoksi kylkiluumurtuman takia, mutta kauden lähestyessä loppuaan Pepe on toipumassa pelikuntoon. Pepe on palannut Real Madridin harjoitusvahvuuteen ja osallistui lauantain treeneihin täysipainoisesti.

Pepellä on epäilemättä kovat pelihalut, sillä taisteleehan Real Madrid vielä La Ligan mestaruudesta sekä kesäkuun alussa historiallisesta Mestarien liigan voiton uusimisesta Cardiffissa pelattavassa loppuottelussa. Lisämotivaatiota puolustaja saa kentille paluuseen varmasti siitä, että ura ”Los Blancosissa” päättyy varmuudella tähän kauteen. Jo hyvissä ajoin on selvää, etteivät Pepe ja Real Madrid -johto päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Vaikka Pepe onkin toipunut vammastaan, vahvisti Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane lauantain lehdistötilaisuudessa, ettei hän ole mukana sunnuntaisen Sevilla-ottelun kokoonpanossa. Syynä poissaoloon ovat Sportin mukaan ”pienet vaivat”.

Sevilla-peli on Real Madridin kauden viimeinen kotiottelu, joten näin ollen Pepeltä jäävät kotiyleisön jäähyväiset saamatta. Sunnuntain jälkeen edessä ovat enää vierasottelut Celta Vigoa ja Málagaa vastaan sekä UCL-finaali Cardiffissa.

Pepe saapui Madridiin aikanaan Portosta 30 miljoonan euron siirtosummalla. Miehen kerrotaan saaneen tarjouksia ainakin Kiinasta, Ranskan liigan jättiläiseltä PSG:ltä sekä Italiasta. Tuoreimmat huhut yhdistävät Pepen Inter Milaniin, mutta päätöstä ensi kauden seurastaan puolustaja ei ole vielä tehnyt. Pepe pääsee siirtymään ilmaisella siirrolla, sillä Real-sopimus päättyy tähän kauteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.