Atlético Madrid päätti lauantaisen kotiottelunsa Eibaria vastaan kymmenellä pelaajalla, sillä kokenut uruguaylaistoppari Diego Godín ajettiin ulos kahden varoituksen myötä. Erikoista oli, että Godín sai molemmat korttinsa kommentoituaan erotuomariryhmän toimintaa.

Marcan tietojen mukaan otteluraporttiin kirjattiin uruguaylaisen sanoneen tuomaristolle kommentteja kuten ”hanki silmälasit” ja ”te olette surkeita”. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä Godínille tullaankin mätkäisemään kolmen ottelun pelikielto tuomarien loukkaamisesta. Näin ollen topparia ei enää tämän kauden La Liga -peleissä nähtäisi ja ensi kauden avausottelukin jäisi väliin.

Marca huomauttaa myös, että Godínilla oli jopa historiaa ulosajetuksi tulemisesta David Fernández Borbalánin viheltämissä otteluissa. Ulosajo oli puolustajan La Liga -historian seitsemäs, ja toinen Borbalánin määräämä.

Aiemman punaisen kortin Godín sai Borbalánilta kaudella 2010-2011 ottelussa Atlético Madrid-Valencia. Tuolloin Godín ajettiin ulos sellaisen kyynärpäälyönnin takia, jota Marcan mukaan ei nähnyt kukaan muu kuin ottelun erotuomari. Eikä Borbalán ole vieläkään käynyt optikolla.