AC Milan on mielenkiintoinen peluri tulevan kesän siirtomarkkinoilla. Uusi omistaja, kiinalainen sijoittajaryhmä, on luvannut edustusjoukkueelle 150 miljoonan euron siirtokassan. Katseet on kohdistettu Real Madridiin.

Sky Sport Italia tietää kertoa, että Milanin urheilutoimenjohtaja Massimo Mirabelli on jo käynyt Madridissa jutustelemassa Álvaro Moratan taustajoukkojen kanssa. Mirabelli oli tiettävästi seuraamassa Mestarien liigassa pelattua Madridin derbyä. Pelin yhteydessä tarkoituksena oli tavata Moratan isä sekä hyökkääjän agentti Juanma López.

Espanjalaismediassa on jo aiemmin puhuttu siihen malliin, että Morata olisi jo päättänyt jättää Los Blancosin tänä kesänä. Marcan tietojen mukaan Milan-siirron esteenä on kuitenkin palkka. Morata vaatii kuuden miljoonan vuositiliä, mihin Milanilla ei ole varaa.

24-vuotiaan Moratan ura oli jo lähdössä nousuun Juventuksessa, johon Real myi hänet kolme vuotta sitten. Viime kesänä Real käytti takaisinosto-optionsa, mikä oli Moratan kannalta huono asia. Zinédine Zidane kun on pitänyt koko kauden ajan Karim Benzemaa ykköshyökkääjänään.

Real Madridin sisäisessä vertailussa Morata on saanut tämän kauden La Ligassa peliaikaa 16. eniten. Siitä huolimatta hän on ollut joukkueensa toiseksi paras maalintekijä.