La Liga -kauden yllätysjoukkue Eibar sai lokakuussa kosolti ei-toivottua julkisuutta, kun sosiaaliseen mediaan vuoti kahden joukkueen pelaajan, Sergi Enrichin ja Antonio Lunan seksivideo tuntemattomaksi jääneen naishenkilön kanssa (uutinen). Enrich ja Luna pyysivät vuodon jälkeen välittömästi anteeksi kyseiseltä naishenkilöltä, seuralta ja sen kannattajilta sekä kaikilta muilta videosta mielensä pahoittaneilta.

Osa Eibarin kannattajista vaati Enrichille ja Lunalle lähtöpasseja seurasta, mutta valmennusjohto antoi miehille synninpäästön ja pelaajat saivat jatkossakin esiintyä kentän puolella.

Nyt El Diario Vasco kertoo, että Eibarissa vielä viime kaudella pelannut Eddy Silvestre on liitetty kolmantena pelaajana mukaan skandaaliin. Tätä nykyä Cádizissa pelaavaa Silvestreä epäillään syylliseksi videon vuotamisesta nettiin. Silvestre itse kiistää osallisuutensa tapaukseen.

Koko kolmikko joutuu vastaamaan syytteisiin yksityisyyden loukkaamisesta. Raiskauksesta Enrichiä ja Lunaa sen sijaan ei epäillä, ja pelaajat vakuuttelivatkin välittömästi videon tultua julki naisen olleen tilanteessa oman tahtonsa mukaisesti. Enrich ja Luna vannovat myös vastustaneensa videon levittämistä eteenpäin.

Lähde: El Confidencial