Eibarin Antonio Luna ja Sergi Enrich tuskin ovat aiemmin elämänsä aikana tällaisessa pyörityksessä olleet. Julkisuuteen nimittäin tupsahti video kaksikosta petipuuhissa yhdessä tuntemattoman naisen kanssa.

Molemmat jalkapalloilijat julkaisivat tapauksen tiimoilta tiedotteen, jossa he painottivat kaikkien osapuolten suostumusta seksiin.

– Sosiaalisessa mediassa kiertää seksivideo, jolla me esiinnymme. Haluamme painottaa, että siinä on kyse yksityisestä tapauksesta, johon kaikki osapuolet suostuivat vapaaehtoisesti, Enrich kirjoitti Twitterissä.

– Pahoittelemme syvästi, että harkitsemattomuus, johon me emme olleet syypäitä, on johtanut tietämättämme tämän materiaalin julkistamiseen.

– Me myös pahoittelemme mahdollista vahinkoa, jonka tämä aiheuttaa paitsi omalle maineellemme myös erityisesti seuramme maineelle. Tapaus saattoi loukata kannattajiamme ja Eibarin kaupunkia ylipäätään.

– Olemme tietoisia siitä, että ammattilaisjalkapalloilijoiden pitäisi näyttää esimerkkiä, etenkin lapsille. Siksi pyydämme anteeksi, jos tämä tapaus on aiheuttanut jollekulle harmia.

– Yhtä lailla pyydämme anteeksi videon kolmannelta henkilöltä, jolle videon vuotaminen voi aiheuttaa ongelmia.

Sekä 26-vuotias Enrich että vuotta nuorempi Luna ovat pelanneet Eibarissa reilun vuoden verran.