35-vuotias portugalilainen keskikenttäpelaaja Tiago palasi lauantaina pelikentille oltuaan sivussa tositoimista neljän kuukauden ajan polvivaivojen takia. Tiago pääsi kentälle vaihdosta 71. peliminuutilla, ja oli todella otettu oman seuransa Atlético Madridin kannattajien vastaanotosta.

– Olen todella onnellinen paluustani. Jalkani ei oireillut lainkaan, ja ennen kaikkea pidin siitä tavasta, kuinka kannattajat ja pelikaverini ottivat minut vastaan. Se, mitä koin, oli uskomatonta, Tiago sanoi pelin jälkeen AS:n mukaan.

Ensimmäisen kerran ”Tiagooo, Tiagooo, Tiagoooo” -huudot alkoivat kaikua jo toisen puoliajan alussa. Jatkoa seurasi, kun pelaaja alkoi lämmitellä yhdessä Antoine Griezmannin ja Stefan Savicin kanssa, ja lopulta stadion mylvi, kun Tiagon sisäänoton aika tuli.

– Atlético on koskettanut sydäntäni, ja olen atlético lopun ikääni. Se, mitä olen kokenut täällä, on erilaista kuin mitä olen kokenut muissa seuroissa. En syntynyt patjantekijäksi, mutta patjantekijänä kuolen, Tiago runoili viitaten Atlético Madridin lempinimeen ”colchoneros”, suomeksi patjantekijät.

Tiago saapui Atlético Madridiin vuonna 2010. Aiemmin hän on pelannut uransa aikana kotimaansa Bragassa ja Benficassa, sekä lisäksi Chelseassa, Lyonissa ja Juventuksessa.