Celta haki vierasvoiton haluttomasta Granadasta luvuin 3-0, ja siten sysäsi andalusialaiset entistä lähemmäs putoamista.

Kamppailu oli samalla Tony Adamsin ensimmäinen ottelu Granadan päävalmentajana. 22 vuotta kestäneen pelaajauransa Arsenalissa pelannut Adams nimitettiin Granadan peräsimeen aikaisemmin tällä viikolla. Luotsi käytti avausottelussaan jopa kolmea erilaista formaatiota, mutta mikään niistä ei näyttänyt toimivan – kuten tulostaulu kertoo.

Celta meni johtoon ensimmäisen jakson puolivälissä Jozabedin osumalla. Celta laittoi ottelun pakettiin toisen jakson puolivälissä tehtyään kaksi maalia kahteen minuuttiin. Ensiksi osui Marcelo Díaz ja käytännössä seuraavasta hyökkäyksestä Claudio Beauvue.

Vaikkei jalkapallojoukkueen peliä voikaan muuttaa päälaelleen vain muutamassa päivässä, niin Granada ei näyttänyt mitenkään paremmalta kuin Lucas Alcarazin alaisuudessa – oikeastaan vain huonommalta. Putoamisviivan yläpuolella oleva Leganés on seitsemän pisteen päässä.