Real Madridin sankari katkaisi lähtöhuhujen siivet – ”Haluan olla täällä vielä monta vuotta”

© Kuva: Getty Images

Ei ollut epäselvää, kuka oli Real Madridin paras pelaaja Sporting Gijónia vastaan pelatussa ottelussa. Isco pelasi läpi ottelun upeaa jalkapalloa. Hänen osallistuminen pelinrakenteluun, harhautukset ja liike olisivat riittäneet parhaan pelaajan valintaan ilman maalejakin, mutta kaksi kaunista maalia, jotka pelastivat Real Madridille kolme pistettä, kruunasivat miehen illan.

Iscon sopimus päättyy madridilaisjoukkueen kanssa kesällä 2018. On herättänyt paljon puhetta, aikooko espanjalainen kirjoittaa uuden jatkosopimuksen vai siirtyä toiseen joukkueeseen. Jopa shokkisiirto FC Barcelonaan puhutti aiemmin tämän vuoden puolella, mutta eilisen ottelun jälkeen keskikenttäpelaaja kertoi, että ei ole lähdössä mihinkään.

– Olen aina tehnyt selväksi, että tahdon olla täällä vielä monta vuotta. Haluan pysyä Madridissa. Uskon, että sekä seura että minä olemme menossa kohti oikeaa päätöstä, Isco kertoi Marcalle.

Isco on saanut hieman vaihtelevasti peliaikaa, mikä kertoo Real Madridin valtavasta kilpailusta pelipaikoista. Voi liioittelematta sanoa, että Isco olisi lähes missä tahansa toisessa joukkueessa avauskokoonpanon pelaaja, mutta Real Madridissa Toni KroosLuka Modric ja Casemiro ovat olleet avauskokoonpanossa keskikentän kolmikossa tärkeissä peleissä, jos ovat olleet käytettävissä. Liian vähäistä vastuuta epäiltiin syyksi, miksi Isco tahtoisi lähteä pois Madridista.

– En ymmärrä, miksi ihmiset yllättyvät, jos sanon haluavani pelata lisää. Zidane päättää kokoonpanot ja valmentaa joukkuetta upeasti. Voitto oli jälleen merkki siitä, että hän tekee asiat oikein.

– Tiedän pelaavani maailman parhaassa joukkueessa, joten yritän tehdä oman työni parhaiten.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)