FC Barcelona jatkaa Mestarien liigassa rohkealla taktiikalla, jossa se antaa vieraskentällä ensimmäisessä ottelussa vastustajalleen selvän etumatkan. Paris Saint-Germainia vastaan taktiikka toimi ja joukkue eteni kilpailun kahdeksan parhaan joukkoon yhdellä hienoimmista nousuista, mitä urheilussa on koskaan nähty.

Neljän maalin takaa PSG:tä vastaan on ennakkoon haastavuudeltaan hyvin sama, kuin kolmen maalin takaa-ajo Juventusta vastaan. Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen yksi parhaista pelaajista oli Juventuksen argentiinalaishyökkääjä Paolo Dybala, joka teki ottelun kaksi ensimmäistä maalia.

Toinen osa-ottelu pelataan tulevana keskiviikkona ja Barcelonan työ helpottui mahdollisesti ainakin hieman, kun Dybala joutui tulemaan kolhun takia vaihtoon kesken Serie A -ottelun Juventuksen ja Pescaran välillä.

Ottelua oli pelattu 54 minuuttia, kun argenttiinalainen loukkasi nilkkaansa ja joutui tulemaan vaihtoon. Vamman vakavuus selviää lähipäivinä, mutta ottelun kesken jättäminen voi tietää sitä, että Dybala ei ole pelikunnossa toisessa osa-ottelussa.

Juventus voitti ottelun vieraskentällä 2-0.