Neymar on päässyt huippuvireeseen 2017 vuoden puolella. Jotkut ovat alkaneet jopa puhua, että mies olisi tällä hetkellä joukkueensa tai jopa maailman paras pelaaja. FC Bacelonan valmentajalla kuitenkin ihmetyttää yksi asia miehen pelissä.

Brasilialainen on useissa viime otteluissa tullut kesken pelin kentän laidalle vaihtamaan nappulakenkiään. Tämä tapahtui muun muassa ottelussa Sevillaa vastaan. Sosiaalisessa mediassa on epäilty, että kyseessä olisi mainostemppu, sillä televisiokamerat ottavat miehen kenkien vaihdon aina kuviin.

Luis Enrique sanoi tuon teorian olevan hölynpölyä, mutta myönsi, että on riskialtista pelata miehen vajaalla, vaikka kyseessä olisikin vain muutama minuutti.

– En ole kysynyt asiasta häneltä. Uskon, että jokin hänellä on häirinnyt käyttämissään kengissä ja hänen on täytynyt vaihtaa ne.

Moni otteluiden katsojista on kiinnittänyt asiaan paljon huomiota, mutta ainakaan tähän asti Neymarin ollessa kentän laidalla Barcelona on selvinnyt ilman takaiskuja.

– Se on riski. Siitä huolimatta ottaisin hänet mieluummin minuutiksi kentän laidalle, kun jättäisin hänet kentälle 90 minuutiksi epämukavasti. Hän ei vaihda niitä vain hyvin vuoksi.

– Yritämme pitää huolen, että näin ei enää tapahtuisi, sillä on riski pelata yhden pelaajan vajaalla, vaikka kyseessä onkin vain muutama minuutti.

FC Barcelona kohtaa lauantaina Malagan vieraskentällä.