Antoine Griezmannin tulevaisuus on hämärän peitossa. Sopimus Atlético Madridissa ulottuu kesään 2021, mutta voi olla vaikeaa vastustaa kiusausta, kun lähes kaikki suurseurat koputtavat oveen.

Griezmannin neuvonantaja Eric Olhats myönsi ranskalaisen RMC:n haastattelussa, että kilpailevat seurat ovat jo ottaneet yhteyttä ja kyselleen Griezmannin tilannetta.

– Maailmassa ei ole 50 000:tta seuraa, jotka voivat lyödä pöytään 100 miljoonaa. Se on nopeasti päätelty, Olhats sanoi.

– Se (100 miljoonaa euroa) on hänen sopimuksensa ulosostohinta. He (Atlético) eivät anna mitään ilmaiseksi. Se vähentää ostajaehdokkaiden määrää.

Helmikuussa lehdistö puhui jo siihen malliin, että Griezmann olisi sopinut henkilökohtaisista ehdoista Manchester Unitedin kanssa. Näin ei ilmeisesti ole.

– Sanottiin, että Griezmann oli jo tehnyt sopimuksen Manchester Unitedin kanssa, mutta emme vielä edes tiedä, pelaavatko he ensi kaudella Mestarien liigassa. Se on tärkeä asia, sen voin sanoa.

– Manchester United on lähestynyt meitä tietääkseen, missä mennään. Aivan kuten muutkin. He lähestyvät tiedustellakseen meidän ajatuksiamme, mitä pelaaja miettii, millaisia mahdollisuuksia on ja niin edelleen.

– Chelsea, Manchester City, Barcelona ja jopa Real Madrid ovat koputtaneet oveen. Kaikki haluavat tietää, mikä on mahdollista ja mikä ei. Tämä on vähän kuin tuolileikki.

”Jopa Real Madrid” tarkoittaa sitä, että madridilaisseurasta toiseen siirtyminen ei ole ihan jokapäiväistä. Eikä niin ole käymässä nytkään.

– Se olisi mahdotonta! Olhats sanoi, kun häneltä kysyttiin Griezmannin siirtymisestä Realiin.

– Seurojen välillä on rauhansopimus. Sen perusteella kumpikaan seura ei havittele toistensa pelaajia.