Vuoden 2017 ensimmäiset kolme kuukautta ovat olleet sensaatiomaiset Neymarille. Menestystä on tullut seura- ja maajoukkueessa.

Joukkueidensa menestyksen lisäksi miehen oma peli on kenties korkeampitasoista kuin koskaan. Neymar on tehnyt tällä kaudella 14 osumaa ja syöttänyt hurjat 23 maalia Barcelonan paidassa pelaamassaan 35:ssä ottelussa.

– Tahdon voittaa Kultaisen Pallon, mutta minulla ei ole kiire sen kanssa. Se on yksi tavoitteistani.

Neymarin puhuttua Sport Expressille henkilökohtaisista tavoitteistaan, hän kertoi heti perään, että joukkueen menestys on tärkeämpää

– Vaikka Kultainen Pallo on jotain, mistä olen unelmoinut, niin henkilökohtaiset tavoitteet eivät ole syy, miksi pelaan tätä peliä. Pelaan, koska nautin joukkuetovereideni auttamisesta ja kannattajien iloiseksi tekemisestä.

Kun joukkuetoverit mainittiin, niin keskustelu meni hyvin nopeasti 25-vuotiaan brasilialaisen väleihin Lionel Messin ja Luis Suárezin kanssa.

– Me olemme ystäviä kentän ulkopuolellakin. Kentällä puolestaan täydennämme toisiamme täydellisyyttä kohti. He ovat molemmat pelaajia, joita ihannoin.

Brasilia varmisti tällä viikolla ensimmäisenä Etelä-Amerikan joukkueena pääsyn vuoden 2018 Venäjän MM-kisoihin.

– Olympialaisten voittaminen Riossa on tähänastisen urani tärkein voitto. Toivon, että ensi vuonna voitamme puolestaan Maailmanmestaruuden.