Entinen Barcelona-lupaus Alen Halilovic on avautunut vaikeista ajoistaan Saksassa. 20-vuotias Kroatian maajoukkuemies turhautui vähäisiin mahdollisuuksiinsa Bundesliigaseura HSV:ssä.

Halilovic siirtyi viime kesänä Kataloniasta Saksaan viiden miljoonan euron siirtokorvauksella. Keskikenttäpelaaja pelasi kuitenkin vain kerran avauksessa ennen 18 kuukauden lainaansa takaisin Espanjaan, tällä kertaa Las Palmasin paitaan.

– Ei he eivät selittäneet, miksi en saanut mahdollisuuksia. Uskoisin sen johtuneen erilaisesta mentaliteetista. He eivät ajatelleet jalkapalloa samalla tavalla kuin minä. Jos olisin saanut mahdollisuuden, en tiedä olisinko pelannut hyvin vai huonosti. Yksi peli ei kuitenkaan ole mahdollisuus. He lupasivat antavansa mahdollisuuden. Mutta olen nuori pelaaja, vain 20-vuotias, Halilovic valitteli lehdistötilaisuudessa.

Halilovic ei osaa vähäisen peliaikansa vuoksi sanoa, sopiiko espanjalainen jalkapallo miehelle saksalaista paremmin.

– En pysty sanomaan, koska en pelannut niin paljoa. Jos pelaisin 10-15 peliä avauksessa, voisin sanoa. Pidän kuitenkin Espanjasta. Se sopii minulle, Halilovic lisäsi.