Sevillaa viiden vuoden ajan urallaan edustanut Pablo Alfaro puhui AS:lle entisestä seurastaan.

Huippukautta pelaavan Sevillan Jorge Sampaoli sai paljon kehuja Alfarolta ja 47-vuotias entinen keskuspuolustaja kertoi myös mielipiteensä seuran menestysmahdollisuuksista kuluvalla kaudella.

– Kun hän saapui Sevillan luotsiksi, niin pelkäsin pahinta. Nimittäin hänen entinen pelitapansa on itsemurha Euroopassa, mutta Sampaoli osasi ja ymmärsi muuttaa pelitapaansa. Tällä hetkellä Sevilla pelaa Sampaolin alaisuudessa loistavaa jalkapalloa. Sampaolin pelitavassa ei ole enää niin paljon hulluuksia ja se on tärkeää. Eri toten on huomioitava se, ettei Sevilla päästä juurikaan maaleja.

Alfaro väittää Sevillan voittavan todennäköisemmin Mestarien liigan kuin La Ligan.

– Sarjamestaruus tulee olemaan todella vaikeaa ja haastavaa. Sevillalla ei ole enää mahdollisuutta epäonnistumiseen ja heidän pitää vielä vierailla Calderónilla, Camp Noulla ja Bernabéulla.

– Siten mielestäni Sevillalle on helpompaa voittaa Mestarien liiga kuin La Liga. Jos Sevilla menee jatkoon Leicester-parista, niin heillä olisi teoriassa edessä neljä ottelua ennen finaalia. La Ligassa pitää kilpailla koko kevät käytännössä ilman pistemenetyksiä.