Real Madrid eteni tiistaina Mestarien liigan kahdeksan parhaan joukkoon. Napoli kaatui vieraskentällä vakuuttavin 3-1-lukemin, mutta lopputulos ei kerro kaikkea ottelun kulusta.

Napoli onnistui tekemään joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa arvokkaan vierasmaalin. Tämä tarkoitti sitä, että 2-0-tulos olisi vienyt italialaiset jatkoon. Ensimmäinen puoliaika oli erinomaista jalkapalloa Maurizio Sarrin miehistöltä. Dries Mertensin upean osuman ansiosta kotijoukkue johti ottelua puoliajalle mentäessä. Tuolloin näytti siltä, että ottelupari on vielä täysin auki.

Ennen toisen puoliajan alkua brasilialaisen Champions Totalin kamerat saivat taltioitua Cristiano Ronaldon ja brassipuolustaja Marcelon keskustelut pelaajatunnelissa. Ronaldo tunnetaan miehenä, joka ei tunteitaan peittele.

– Emme osaa puolustaa, Cristiano kritisoi.

Kamerat eivät saaneet Marcelon vastausta taltioitua, mutta puolustaja ei vaikuttanut tyytyväiseltä Ronaldon kommenttiin. Myös puolustuksessa urakoinut Pepe ja ranskalaishyökkääjä Karim Benzema kuulivat Ronaldon mielipiteen, mutta eivät reagoineet kommenttiin millään lailla.

Oli Ronaldon puheen ajasta, paikasta ja tyylistä mitä mieltä tahansa, niin täysin aiheetonta hyökkääjän palaute ei ollut. Real Madridin puolustus ei ole ollut parhaimmillaan tällä kaudella. Joukkue on päästänyt jo tässä vaiheessa Mestarien liigaa kaksi kertaa enemmän maaleja, kun viime kaudella, jolloin joukkue voitti koko turnauksen.

OptaJose

@OptaJose
12 - Real Madrid have conceded 12 goals in #UCL 2016/17, double the total they let in last season (6). Trembling.